Gallery

 

DAMME GT CLASSICS 2019


‘Daytona’, ‘Islero’, ‘Interceptor’, ‘Ghibli’, ‘V8 Vantage’, ‘Grand Sport’, ‘Riviera’, namen van legendarische Gran Turismo’s die het beeld oproepen van auto’s met een adembenemende vormgeving, krachtige motoren en een luxueus interieur. Auto’s uit een tijdperk waarin autorijden synoniem was voor sensationeel rijgenot, dankzij een combinatie van snelheid, comfort en exclusiviteit, voor wie het voorrecht had om achter het stuur van deze GT’s in de ware zin van het woord plaats te nemen.


De Driving Gloves Club stelt zich tot doel de herinnering aan dit en andere hoogtepunten in de automobielbouw, hun voorvaders en de daarbij horende ‘art of driving’ levendig te houden.  Met de medewerking van Stad Damme is de Driving Gloves Club, organisator van het ‘Damme GT Classics’ evenement, een jaarlijkse internationale bijeenkomst voor eigenaars en bewonderaars van Classics, Gran Turismo-wagens, Coupé s, Cabrio's en specials  gebouwd tussen 1930 en 1992.

‘Damme GT Classics’ biedt een unieke combinatie van toeristische rondritten, een concours d’élégance en tentoonstelling  van de deelnemende Classics en cabrio's in de ruime zin. Het maximaal antal deelnemende auto’s is vastgesteld op 75.


Wij verwachten u voor een  ‘Great Time’ weekend !   


De Damme GT Classics Organisatie:

Is op zoek naar medewerkers / vrijwilligers:

Die zich willen inzetten om van het weekend  een succes te maken.

Zowel voor de voorbereiding  en/of het weekend zelf, kunnen wij helpende handen gebruiken.

Als je de zin voelt, om ons te helpen, aarzel niet en kom eens langs:


In  "Quarterhouse" het clublokaal van de organisatie.

Leestjestraat 13

8340  Moerkerke - Damme

of contacteer ons via:

redactie@autotaal.be

Copyright @ All Rights Reserved